ТОВ "АІСІ ПРОМ" // Мінімальне замовлення від 400 грн
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–17:00

Сб-Вс: Вихідні

sale@progressteel.com.ua

0
Мій кошик
Каталог товарів

Фланці плоскі ГОСТ 12820

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Фланці ГОСТ 12820: характеристики та сфера застосування пристрою

Фланець - один з елементів, широко застосовуваних для організації безпеки, герметичності та функціональності трубопроводів. Такі пристрої встановлюються на труби з метою з'єднання їхніх частин, приєднання і стикування додаткових елементів, підключення різних технічних пристроїв. Фланці плоскі ГОСТ 12820-80 призначені для роботи під тиском не вище 2,5 Па і можуть використовуватися в широкому температурному діапазоні (-70-+300 градусів Цельсія). Цей вид арматури виготовляється відповідно до стандартів ГОСТ і може бути представлений моделями з різними геометричними розмірами та типами ущільнювачів.

Фланець ГОСТ 12820-80 може мати різні діаметри, що дає змогу підбирати з'єднувальні елементи залежно від діаметра труби. За своїми характеристиками вироби відповідають певним нормам тиску, що важливо для забезпечення безпечної роботи трубопроводу.

Фланець плоский ГОСТ 12820-80 може бути різних типів з'єднань, таких як:

  • зварні;
  • різьбові;
  • фланці з кільцем ущільнювача.

Фланець плоский відповідає стандартам, визначеним у ГОСТ, що забезпечує сумісність пристроїв і відповідність нормам.

Серед популярних пропозицій у цій категорії товарів - фланець плоский приварний ГОСТ 12820-80. Такі пристрої призначені під приварювання і забезпечують високу надійність з'єднань.

Як придбати фланці сталеві ГОСТ 12820

У каталозі інтернет-магазину АІСІ ПРОМ ви знайдете великий вибір стандартизованих фланців різних розмірів і призначення. Ознайомитися з цінами на товари та їхніми характеристиками можна в прайс-листі або зв'язавшись з консультантами магазину. Продаж здійснюється онлайн - ви можете оформити покупку в будь-який зручний для вас час, не прив'язуючись до годин роботи магазину. Вибирайте за вартістю, параметрами, умовами експлуатації. За необхідності наші консультанти допоможуть підібрати та купити товар, що відповідає актуальним вимогам проєкту. Доставку організовано по Києву та Україні. 

Вгору